Створення сайтів

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Rogov, 6 май 2021.

  1. Rogov

    Rogov Зарегистрированный участник

    Чи знаєте ви спеціалістів, які займаються профсійною розробкою сайтів? Потрібно створити інтернет-магазин побутової техніки. Бажано, щоб спеціаліст виконав усі налаштування та наповнив сайт картками товарів.
     
  2. Kolibri

    Kolibri Зарегистрированный участник

    Можу рекомендувати не спеціалістів, а компанію, що пропонує створення сайтів https://pbb.lviv.ua Вона має штат досвідчених спеціалістів та надає повний пакет послуг. Ціни не високі, з приблизною вартістю можна ознайомитися на сайті або звернутися до менеджера. Інтернет-магазин мого чоловіка створила саме ця компанія. Не підвели ні зі строками, ні якістю - все чудово. Ресурс має класний сучасний дизайн, сторінки швидо завантажуються. Сайт правильно виглядає на абсолютно всіх пристроях. По функціоналу все так, як замовляв чоловік.
     
  3. Marianna

    Marianna Зарегистрированный участник

    Можу порекомендувати вам конструктор сайтів - https://ua.weblium.com/. Тут можна самостійно розробити сайт, наповнити його картками товарів. Дійсно, можна створити сайт навіть за 1 день. Всі дизайни сайтів, які створюються на конструкторі сайтів, мають сучасний та неймовірно чудовий дизайн. Звісно, сайт адаптивний і має достатньо функціоналу, аби не було ніяких проблем з точки зору користувача.
     

Поделиться этой страницей