Страхові компанії

Тема в разделе "Общение", создана пользователем slom, 26 май 2023.

  1. slom

    slom Зарегистрированный участник

    Які страхові компанії надають послуги ОСАГО в Україні? Які критерії варто враховувати при виборі страхової компанії для ОСАГО?
     
  2. SugarMama

    SugarMama Зарегистрированный участник

    Точно знаю, що її можна оформити в Грін Тревел.
    Моя страховка саме у них і оформлена. ОСАГО.
    Оформлення можна замовити онлайн, на їхньому сайті https://greentravel.ua/ прорахунок також можна зробити в них, заздалегідь. Так ви знатимете напевно скільки вам потрібно буде викласти грошей за оформлення такої страховки.
     
  3. vikatoriav

    vikatoriav Зарегистрированный участник

    В останній момент мене відправляють у відрядження за кордон, і ось я в ступорі – де можна швидко та зручно оформити страховку на випадок непередбачених ситуацій? Які документи потрібні і чи є можливість оформити все онлайн?
     
  4. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Готуючись до своєї довгоочікуваної поїздки за кордон, я зрозумів, що безпека має бути на першому місці. Оформивши страховку для виїзду за кордон https://finbest.com.ua/tourism/description я зміг врахувати безліч ризиків, з якими міг би зіткнутися. Завдяки цьому я не турбувався про можливі медичні ситуації, втрату багажу або інші непередбачені обставини. Такий підхід дозволив мені насолоджуватись кожним моментом подорожі, знаючи, що я захищений.
     
  5. Egorka86

    Egorka86 Зарегистрированный участник

    да такое есть в любой страховой только цены могут быть разные и это все нужно напрямую в них узнавать.
     
  6. olhovao390

    olhovao390 Зарегистрированный участник

    Так у мене як хто і немає особливих критеріїв для вибору страхової. Для мене головне щоб все було швидко і за адекватною ціною. Тому я і оформила собі грін карту в компанії ТАС. Там все це є і вони дуже сильно мені економить час. І вони роблять багато страховки і все коштує цілком доступно. Так що до них варто звертатися.
     

Поделиться этой страницей