1. Питюкина Ритуля

    Питюкина Ритуля Зарегистрированный участник

    Народ, треба невеличка порада, для спортивної школи, що краще купити сумку для форми чи рюкзачок? Плануємо записати доньку на гімнастику і встало питання - а форму в чому краще носити, поки, що в нас невеличка сумка, але то не зовсім те.
     
  2. Тритония

    Тритония Зарегистрированный участник

    Я б на вашому місці не квапилася з покупкою спортивної сумки чи рюкзака, може вашій дитинці і не сподобається гімнастика, тим більше що це як і балет потребує повної віддачі та дисципліни. До того ж не всім по здоров'ю такі заняття.
     
  3. Питюкина Ритуля

    Питюкина Ритуля Зарегистрированный участник

    Та вона вже кілька місяців ходила на группу йогі, там сказали що в неї класна растяжка і гріх таке пропускати, от ми в вересні і підемо до спортивки, нам вже і тренера порекомундували, хоча хтозна може нас не приймуть.
     
  4. Дарина Асеева

    Дарина Асеева Зарегистрированный участник

    Скоріше за все приймуть, всіх спочатку приймають, а потім протягом кількох місяців йде відсів - багато хто сам уходить. Але якщо по сути вашого питання, то я б на вашому місці купила шкільний рюкзак - він вмісткий і набагато дешевший за спортивний, я собі такий придбала щоб до тренажерного залу ходити, купувала тут - https://office-centre.com.ua/catalog/shkilni_tovari/shkilniy_tekstil/ryukzaki_shkilni/
     
  5. Qiwi

    Qiwi Зарегистрированный участник

    Посмотрите варианты в вот этом https://grizzly.com.ua/ryukzaki/detskie-ryukzaki/ интернет-магазине. У них достаточно большой выбор. Я у них для дочки купил отличный детский рюкзак, с очень хорошей скидкой.
     
  6. Korini

    Korini Зарегистрированный участник

    С портфелем еще очень удобно, поэтому посмотрите в магазине https://bagtone.ua/muzhskie-portfeli/muzhskoj-portfel-tone-grafit.html какой вообще можно купить за 1680 гривен. Качество шикарное и внешний вид очень презентабельный.
     

Share This Page