Ванна

Тема в разделе "Общение", создана пользователем vikatoriav, 28 янв 2022.

  1. vikatoriav

    vikatoriav Зарегистрированный участник

    Купили з дружиною нову квартиру, і потихеньку робимо ремонт. Зараз у нас в планах поміняти ванну. Не знаю що робили з нею колишні хазяї, але виглядає вона жахливо. Хто знає, де можна знайти якісний і недорогий варiант?
     
  2. ivanovnal

    ivanovnal Зарегистрированный участник

    А ми давно вже відмовилися від ванни і придбали собі душову кабінку. Вона займає набагато менше місця, і дуже практична. Ми вибирали з глибоким піддоном, тому можна використати його як ванну.
     
  3. viktorovnauliana

    viktorovnauliana Зарегистрированный участник

    Зараз в інтернет-магазинах дуже величезний вибір ванн. Головне, підібрати виріб з якісних матеріалів, щоб вона прослужила як можна довше. Мій вам рада - придивляйтеся до продукції від відомих виробників.
     
  4. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Ми теж нещодавно купували собі нову ванну. Замовляли її через інтернет-магазин.
    Дружина була проти, але я ризикнув, і у результаті залишився дуже задоволений своїм придбанням.
    Замовляв я ось на цьому сайті ванну https://ars.ua/santehnika/vanni/ акрилову прямокутної форми, яка виглядає дуже стильно.
    Ергономічна форма і високоповажний об'єм радує усіх членів нашої сім'ї. Колір ідеально білий.
    Матеріал легко піддається очищенню від жовтих плям. Дуже нам сподобалася.
    [​IMG]
     
  5. KiloMetR

    KiloMetR Зарегистрированный участник

    Красивый дизайн ванны...
     
  6. Grinii

    Grinii Зарегистрированный участник

    Дизайн ванной комнаты, должен учитывать факты повышенной влажности и неравномерного температурного режима. Представленный дизайн не силен в этих параметрах. Мне больше нравится как думают в этом направлении, вот эти https://paintit.com.ua ребята из студии интерьерного проектирования (Киев). Там действительно есть на что посмотреть.
     
  7. Letova

    Letova Зарегистрированный участник

    Сначала закажите https://velemstroy.com/ услуги дизайна интерьера , для этого советую обратиться в компанию Велемстрой. Они помогут вам все правильно и красиво сделать. Самостоятельно ремонт делать сложно и оно того не стоит, лучше сразу нанимать специалистов и тогда никаких проблем не возникнет.
     
  8. elegant

    elegant Зарегистрированный участник

    Так как мой брат был ограничен в средствах, он решил вместо покупки новой ванны, обратиться в компанию "Ванна-Сервис", которой осуществляется реставрация ванн в Киеве. Как я понял со слов брата, после реставрации, его ванна выглядит как новая!

    [​IMG]
     
  9. Rozali

    Rozali Зарегистрированный участник

    На мою думку, якісних і в той же час недорогих ванн не існує...Мої знайомі купували недорогу, вже не пам'ятаю що за фірма, але на ній дуже швидко були помітні мілкі царапини...Їх розчаруванню не було меж. Ми купували ванну Ravak, вона в нас вже роки, і стан її ідеальний. Дуже нею задоволена.
     

Поделиться этой страницей