Айфон на новий рік

Discussion in 'Общение' started by Brykvochka, Nov 27, 2022.

  1. Brykvochka

    Brykvochka Зарегистрированный участник

    Хочемо дитині подарувати на новий рік подарувати новий айфон, хочеться вибрати щось хороше і якісне. Плануємо купити якийсь із нових варіантів, я маю на увазі нові моделі, можливо, є якісь рішення щодо цього?
     
  2. KsaAZaks

    KsaAZaks Зарегистрированный участник

    Як мені здається, найкращим варіантом буде взяти бу айфон, та й взагалі я вважаю, що це дуже дорогий подарунок, тим більше новий. Але якщо ви можете дозволити купити йому такий подарунок, то ідея чудова.
     
  3. Brykvochka

    Brykvochka Зарегистрированный участник

    Я розумію, багато хто вважає, що це дійсно дуже дорогий подарунок, як для дитини. Але якщо ми можемо дозволити такий подарунок для дитини, то чому б і не порадувати її.
     
  4. KsaAZaks

    KsaAZaks Зарегистрированный участник

    Якщо хочете придбати дійсно якісну техніку, то краще придивитися до техніки Епл, нова 14 серія особливо приваблива, хоч і коштує справді дорого, близько 50 тисяч доведеться заплатити за айфон. Це може здатися дорогою покупкою, але айфон купується на роки, техніка довговічна. Купити новенький iPhone 14 Plus https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_14_plus/ ви можете тут, вибір великий як забарвлень, так і обсягу пам'яті, тому вам є з чого вибрати айфон на подарунок своїй дитині.
    [​IMG]
     

Share This Page