Консультація уролога та амбулаторне лікування

Тема в разделе "Общение", создана пользователем SimpleClean89, 28 мар 2023.

  1. SimpleClean89

    SimpleClean89 Зарегистрированный участник

    Консультація уролога - важливий терапевтичний захід, без якого не можна обійтися, якщо ви хочете перевірити здоров'я сечостатевої системи і виявити хвороби, пов'язані з нею, на ранніх стадіях розвитку. Завдяки консультаційному огляду лікар-уролог зможе встановити точний діагноз і призначити лікування за протоколами, які йдуть в ногу з часом. Докладніше на сайті: https://cityclinic.com.ua/ua/konsultaciya-urologa
     
  2. У любβи нﻉт глаз

    У любβи нﻉт глаз Зарегистрированный участник

    Ну звісно, що консультація необхідна перед будь-яким лікуванням. Адже приймаючи самостійно пігулки можна тільки нашкодити собі.
     
    Последнее редактирование: 24 май 2023
  3. GIRBLYN

    GIRBLYN Зарегистрированный участник

    Можна просто набрати в пошуку урологія в києві і вам видасть всі клініки міста. Так я потрапила на Універсум Клінік, потрібно було записати чоловіка на консультаціюhttps://universum.clinic/ua/service/vuzki-speczialisti/urologiyai/ бо сам він би цього не зробив і терпів би й надалі. Записатись на прийом сьогодні дуже просто і дегко за допомогою інтернету.
     
  4. Bilindo

    Bilindo Зарегистрированный участник

    У меня проблемы с почками с самого детства, поэтому периодически к урологу приходится обращаться, чтобы проверить состояние и пропить новый курс медикаментов.
     
  5. Korini

    Korini Зарегистрированный участник

    Да, хронический пиелонефрит это проблематично, поскольку нужно придерживаться особого питания и для профилактики время от времени проходить курс лечения https://www.canephron.ua/ru/hronicheskiy-pielonefrit// . Только в таком случае хронический пиелонефрит можно взять под контроль и не страдать от болевых симптомов.
     

Поделиться этой страницей