Чоловічий одяг

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Георгий.П, 21 сен 2023.

  1. Георгий.П

    Георгий.П Активный участник

    Не можу обрати фасон куртки який би мені сподобався ,порадите сайт з різноманітними варіантами ?
     
  2. Баженова Полина

    Баженова Полина Зарегистрированный участник

    Цей сайт https://trend-collection.com.ua/ua/catalog/kurtki-trend має різноманітні фасони та стилі курток, щоб ви могли знайти той, який вам сподобається. Вони пропонують багатий вибір моделей і кольорів, дозволяючи вам знайти куртку, яка підходить вашому смаку та потребам. З великим асортиментом і можливістю знайти ідеальний фасон куртки, цей сайт стане відмінним вибором для покупки.
     
  3. МОМО777

    МОМО777 Зарегистрированный участник

    А я зараз шукаю магазин де можна придбати спец одяг для медичного призначення.
     
  4. МОМО777

    МОМО777 Зарегистрированный участник

    Порадили мені колеги по роботі магазин одягу для медичних працівників, а саме Білий Халат. Вибір неймовірно великий і ціни нормальні. До прикладу чоловічий медичний костюм Бостон мокко https://bhalat.com.ua/product/medichniy-kostyum-cholovichiy-boston-mokko/ виглядає дуже акуратно та стильно, впевнена що в такій моделі будете зручно себе почувати на робочому місці.
    [​IMG]
     
  5. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    А десь можна купити якісні шкарпетки? Дуже потрібно багато.
     
  6. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    Моя дружина купує тут жіночі шкарпетки https://opt-shkarpetok.com/zhinochi-shkarpetky/ та й мені замовляє в цьому магазині, тому що є різний асортимент. На сайті в каталозі повністю все можете подивитись. Тут вигідно купувати, тому що гуртові ціни та приємні умови для покупця. Вам швидко все доставлять, що оберете. Доставлення є по всій Україні.
     
  7. Qiwi

    Qiwi Зарегистрированный участник

    Якщо ви шукаэете де можна замовити метилки на випускний https://vip-lenta.com.ua/ua/g93961343-babochka-galstuk-vypusknoj то краще за все зверныться в цей інтернет-магазин. Ваш заказ зроблять швидко та за вигідною ціною.
     

Поделиться этой страницей