Покупка книг відомих класиків

Тема в разделе "Полезные ссылки", создана пользователем воздушка, 24 ноя 2023.

  1. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Привіт, друзі! Можете порекомендувати онлайн-книгарню, де є можливість придбати класичні твори? Хочу поглибитися в літературне надбання саме через оригінальні тексти. Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
     
  2. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Привіт! Я люблю класику! Останнім часом купую книги в онлайн-магазинах, це так зручно. Можу порекомендувати тобі Сяйво книги. У них великий вибір класичних творів, швидка доставка, і ціни прийнятні.
     
  3. Лазурный

    Лазурный Зарегистрированный участник

    Я теж шукаю найкраще місце для придбання класичних творів. Якщо у вас є ще які-небудь поради, будь ласка, поділіться! Дуже цікавлюся літературою, і хочу мати можливість швидко і легко отримувати потрібні книги.
     
  4. Морик

    Морик Зарегистрированный участник

    Привіт! Раджу для придбання класичних творів https://readeat.com/catalog/klasika звернутися до книгарні Readeat. Це місце, де ви знайдете широкий вибір літературних шедеврів, які вже стали класикою світової літератури. Що мене вразило у Readeat - це їхнє розмаїття, охоплююче різні епохи та жанри.
    На сайті ви зможете легко знайти потрібну книгу завдяки зручному інтерфейсу та детальним описам. Я замовляв там кілька книг, і обслуговування було високоякісним. Доставка вчасна, а упаковка була надійною, щоб забезпечити безпеку книг під час транспортування.
    Що стосується цін, вони варіюються в залежності від конкретної книги. Однак в цілому, ціни на Readeat є конкурентоспроможними, а якість книг вища. Якщо у вас є конкретний запит щодо цін, ви можете переглянути їх на сайті або зв'язатися з обслуговуванням клієнтів для отримання додаткової інформації.
    [​IMG]
     
  5. Skymall

    Skymall Зарегистрированный участник

    Доброго дня, у нас у сім'ї всі люблять читати, тому ми книги купуємо регулярно, причому на різні тематики. Якщо потрібно, то можу підказати сайт з величезним асортиментом цікавих книг за низькими цінами. Насамперед раджу вам https://alfa1.in.ua/ua/g108485545-knigi-zhurnali-listivki
     
  6. SugarMama

    SugarMama Зарегистрированный участник

    Хотілося б знайти в українському перекладі тих пригодницьких книг, які ще в дитинстві читала в батьківській літературі. Дещо вдалося знайти в https://knigoland.com.ua/prigodi але не все.
    Можливо просто видавництва не замислюються у тому, щоб видавати ті книжки. Сальгарі, Лондона...
     
  7. Zero248

    Zero248 Зарегистрированный участник

    До речі також брала в них книги і не один раз, швидко відправляють і дуже компетентні в плані, якщо не можеш для себе щось підібрати цікаве, то вони завжди допоможуть
     

Поделиться этой страницей