Изоляция сгорающей камеры

Тема в разделе "Общение", создана пользователем SimpleClean89, 18 май 2023.

  1. SimpleClean89

    SimpleClean89 Зарегистрированный участник

    Изоляция камеры сгорания котла предназначена для теплового экранирования внутренних элементов котла от воздействия высоких температур топочной части. Надежная и правильная изоляция топки котла способствует увеличению КПД установки, поскольку все тепло, образованное при сгорании газа, передается через теплообменник теплоносителя, снижаются теплопотери. Подробнее по ссылке: https://teplosite.com.ua/zapchasti-dlya-nastennyh-kotlov/izolyaciya-kamery-sgoraniya
     
  2. Ostrivkina

    Ostrivkina Зарегистрированный участник

    Якщо у вас є досвід в галузі ізоляції котла та теплових систем, чи могли б ви поділитися своєю думкою щодо вибору та придбання теплообмінника для опалювальної системи? Ми нещодавно зіткнулися з необхідністю заміни теплообмінника і шукаю порад. Чи є у вас кращі марки або моделі, які б ви рекомендували при покупці теплообмінника для опалення? Дякую за будь-яку інформацію та поради!
     
  3. Annka

    Annka Зарегистрированный участник

    Наскільки я знаю, найвигідніше купувати у виробника таке обладнання.
     
  4. KarLL

    KarLL Зарегистрированный участник


    Коли у мене виникла потреба замінити теплообмінник у опалювальній системі, я звернув увагу на продукцію виробника "Тепло-Поліс". Придбав у них пластинчастий розбірний теплообмінник , і тепер можу залишити тільки позитивний відгук як про якість обладнання, так і про сервіс в даній компанії. Ефективність передачі тепла вражає і пристрій легко монтується. Рекомендую розглянути цей бренд під час вибору теплообмінника для вашої опалювальної системи. Не пошкодуєте 100%!!!
     

Поделиться этой страницей