Товари для салонів краси

Тема в разделе "Поговорим о жизни", создана пользователем Георгий.П, 23 дек 2023.

  1. Георгий.П

    Георгий.П Активный участник

    На якому ресурсі продають товари для салонів краси в Україні?
     
  2. Баженова Полина

    Баженова Полина Зарегистрированный участник

    Україна має ряд відмінних ресурсів для придбання товарів для салонів краси, одним із найпопулярніших є vsb-store Цей сайт пропонує широкий асортимент продукції для салонів краси, включаючи професійні засоби для волосся, обладнання для манікюру та педікюру, косметику для обличчя та тіла. VSB Store відомий своєю високою якістю товарів та швидкою доставкою по всій території України. Крім того, на сайті можна знайти акції та знижки, що робить покупки ще вигіднішими. Рекомендую сайт як надійний ресурс для отримання якісних продуктів для салонів краси.
     
  3. Картофельная Луиза

    Картофельная Луиза Зарегистрированный участник

    Мне надо найти для работы в салоне красоты желтый лазер. Кто подскажет поставщика?
     
  4. Магрисси

    Магрисси Зарегистрированный участник

    Еще одного поставлика для салонов красоты хочу вам посоветовать - э то компания Альфаспа. У них много есть разных хороших совремннных товаров для работы в бьюти отрасли. Конечно же, вы там сможете найти в продаже желтый лазер https://alfaspa.ua/ru/obladnanya/asclepion/asclepion-quadrostarpro-yellow-577nm.html Детали сотрудничества. цены и все остальное ищите по ссылке выше. От себя добавлю - это лучший партнер для бизнеса, даже не сомневайтесь.
     
  5. Busia

    Busia Зарегистрированный участник

    Розкіш та зручність у салоні краси неможливо уявити без належного обладнання. У пошуках ідеального бойлера у Львові для вашого салону, звертайте увагу на високоякісні моделі, що забезпечать надійне гаряче водопостачання. Бойлер — це не просто технічний елемент, але й ключовий аспект для комфорту вашого клієнта.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей