Замовити продукти додому

Discussion in 'Общение' started by vikatoriav, Dec 12, 2023.

  1. vikatoriav

    vikatoriav Зарегистрированный участник

    Привіт, будь ласка, підкажіть, де можна замовити продукти з безкоштовною доставкою? Цікавить широкий асортимент та зручний сервіс. Хто з вас користується такими послугами та може дати пораду?
     
  2. ivanovnal

    ivanovnal Зарегистрированный участник

    Я вже довгий час роблю покупки онлайн, і Auchan інтернет-магазин став моїм улюбленим вибором. Перш за все, мене заворожує зручність та легкість замовлення товарів, особливо коли вони доставляють їх прямо до моїх дверей. Це вигідно та економічно. Ще є Ашан безкоштовна доставка ось тут деталі. Не менш важливою для мене є відсутність мінімальної суми замовлення, що дозволяє мені придбати лише те, що мені потрібно. Ціни як в магазині, свіжі продукти та інші переваги n роблять мої покупки ще приємнішими.
     
  3. Сенокос

    Сенокос Зарегистрированный участник

    А що саме ви замовляєте додому з їжі?
     
  4. Магрисси

    Магрисси Зарегистрированный участник

    Я раньше рідко замовляла продукти по інтернету, але після ковіду та війни стала більше це робити. Не хочеться зайвий раз наражатися на небезпеку та виходити з дому. Тому зараз в мене холодильник забитий хінкалі з м’ясом та зеленню варениками з різною начинкою, сирниками від ТМ Добра Кухня. Вони смачні, недорогі та зберігаються в морозилці дуже довго. Тому продуктами я забезпечена.
     
  5. Портовый Котяра

    Портовый Котяра Зарегистрированный участник

    Я ищу, где можно круасаны закупать для кофейни
     
  6. Картофельная Луиза

    Картофельная Луиза Зарегистрированный участник

    Мы для своей пекарни берем полуфабрикаты от производителя Мантинга mantinga.org/ru/catalog/153-kruassany/ У них отличные круасаны, слойки и так далее.
    Можете посмотреть на сайте весь ассортимент, тут много чего хорошего можно прикупить для продажи в кафе или кофейне. И цены тут адекватные. В общем, кто ищет надежного партнера - велкам!
     
  7. Siara

    Siara Зарегистрированный участник

    А які продукти ви замовляєте, коли хочете схуднути, дівчата?
     
  8. Vlleri

    Vlleri Зарегистрированный участник

    Щоб не мати проблем зі здоров'ям стараюсь обирати продукти для схуднення https://blog.comfy.ua/top-25-produktov-dlya-pokhudeniya_a0-388/ слідуючи рекомендаціям в статті. В блозі Комфі також підбираю рецепти корисних та простих страв. Готую у кухонній техніці, яку придбала у магазині компанії.
     
  9. zentragon

    zentragon Зарегистрированный участник

    Під час організації застілля з друзями, я обрав замовлення різноманітних піц з сайту https://mamafocaccia-papachacha.com/product-category/pizza/, адже хотів порадувати кожного гостя унікальним смаком. Мама Фокача & Папа Чача представляє неймовірну страву - Креветка на мангалі, яка подається з картоплею та неперевершеним соусом. Наша кухня - це ідеальне поєднання грузинських та італійських традицій, що відчувається в кожному кусні. Відвідайте веб-сайт і замовляйте цю страву швидко.
     
  10. KarLL

    KarLL Зарегистрированный участник

    Так хочется вкусную пиццу покушать. Где у нас в Одессе хорошо ее готовят?
     
  11. Annka

    Annka Зарегистрированный участник

    Если ты ищешь вкусную пиццу в Одессе, то я очень рекомендую обратить внимание на доставку из MonoPizza. Мы несколько раз заказывали у них пиццу на дом, и каждый раз это было настоящее кулинарное удовольствие. Тесто тонкое и хрустящее, начинка свежая и ароматная, а соусы просто завораживают своим вкусом. Я обожаю их пиццу "Маргарита",- она просто волшебная! Доставка всегда приходит вовремя, горячей и аккуратной. Так что, если захочешь насладиться вкусной пиццей прямо у себя дома, обязательно попробуй!
    [​IMG]
     

Share This Page