Курси таргета

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Умная блондинка, 11 янв 2024.

  1. Умная блондинка

    Умная блондинка Зарегистрированный участник

    Підкажіть хороші дієві курси по таргету. Хочу збільшити максимальну кількість продажів у Фейсбук та Інстаграм, але без реклами то не реально. Тому буду дуже вдячна за рекомендації та поради.
     
  2. У любβи нﻉт глаз

    У любβи нﻉт глаз Зарегистрированный участник

    Я проходила безкоштовне навчання, дуже багато всього знаю, тестую на своїй компанії, але теж би хотіла ще пройти платне хороше навчання і щоб вчитель був мега крутий і дав хороші знання.Всіх кого знаю слабкі в своїй справі.
     
  3. GIRBLYN

    GIRBLYN Зарегистрированный участник

    Знайома рекомендує курси NewLook School багато інформативних блоків, також є практична частина, після навчання можна знайти роботу від 400 доларів, на сьогодні більшість вакансій онлайн і для мам в декреті це особливо підходить. Детальну інформацію можна отримати на сайті, а також подати заявку на проходження курсів. Можна також подивитись інформацію про спікерів.
     
  4. Vlleri

    Vlleri Зарегистрированный участник

    А я б хотіла вивчати програмування.
     
  5. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    А вы в правильном направлении мыслите. Выбирайте в школе Foxminded курсы программирования, для себя я тут выбрал c# с нуля , учусь! Мне очень понравилась структура обучения и способ его проведения онлайн, что было очень удобно. Материал хорошо объяснен и содержит практические упражнения. Поэтому к концу курса у вас будет отличная база знаний. Скорее всего, продолжу обучение, так как мне интересен высокий уровень и хотелось бы получить максимальное развитие в выбранном мной направлении.
     

Поделиться этой страницей