Лікування дерматологічних захворювань

Тема в разделе "Общение", создана пользователем SimpleClean89, 30 апр 2023.

  1. SimpleClean89

    SimpleClean89 Зарегистрированный участник

    Лікар дерматолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань і таких похідних шкіри, як нігті і волосся. Докладніше можна дізнатися за посиланням: https://cityclinic.com.ua/ua/konsultaciya-dermatologa
     
  2. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Я собираюсь пройти ударноволновую терапию, но не знаю какую клинику выбрать. Какую из частых клиник для этой процедуры вы могли бы посоветовать? Что нужно учитывать при выборе?
     
  3. верона

    верона Зарегистрированный участник

    Я бы хотел посоветовать вам сайт, на этом сайте вы сможете ознакомиться с подробной информацией о ударно волновой терапии пяточной шпоры https://prizma.ua/services/udarno-volnovaya-terapiya/ и много чего еще. Меня лично результат приятно удивил. Процедура привела к улучшению состояния после травмы, но я слышала, что её также используют для лечения остеохондроза, артроза и артрита. Процедура безболезненна, но может вызвать небольшой дискомфорт.
     
  4. kircenkotamara

    kircenkotamara Зарегистрированный участник

    Шановні форумчани! Давайте поспілкуємось на тему дерматології, у кого є які проблеми? Можливо знайшли шляхи вирішення, думаю це буде корисно!
    Де можна знайти більше інформації на цей рахунок? У мене наприклад є моменти з акне
     
  5. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Привіт! Стурбований проблемами зі шкірою, я шукав надійні джерела інформації про дерматологію https://urhealthupdate.com/ раджу вам відвідати сайт. Це детальний ресурс, де ви знайдете корисні поради та інформацію про різні шкірні захворювання. Також там є довідник лікарів-дерматологів. Знайшовши відповіді на свої питання, я відчув зняття стресу та більше розуміння своєї ситуації. Бажаю вам здоров'я та швидкого одужання!
     

Поделиться этой страницей