Сайты с новостями

Тема в разделе "Общение", создана пользователем воздушка, 6 сен 2022.

  1. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Здравствуйте. Кто читает новости на порталах, новостных сайтах? Каким доверяете, что читаете обычно? Поделитесь надёжными источниками.
     
  2. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Привет! Мне кажется, что новостные сайты сейчас читает очень мало людей. Большинство сидит все таки в социальных сетях, телеграмм каналах и оттуда черпает инфу.
     
  3. slom

    slom Зарегистрированный участник

    В основном новости беру из телеграмм каналов. Могу некоторые рекомендовать вам, если хотите.
     
  4. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Тоже этот сайт часто просматриваю.
     
  5. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Друзі, підкажіть, де новини про мера Львова можна читати?
     
  6. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    Воно й не дивно, що вам мер львова https://sadovyi.org цікавий. Персона неоднозначна й постійно в скандалах фігурує. Його не безпідставно називають корупціонером та хабарником. І за 17 років свого управління він багато сумнівних справ провернув.
     
  7. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Де можна дізнатися інформацію про компанії в Україні?
     
  8. ivanovnal

    ivanovnal Зарегистрированный участник

    Я завжди першою скуштувати свіжі новини зі світу бізнесу та компаній. Саме тому я віддаю перевагу інформаційному порталу ZNAKI.FM. Тут завжди знаходжу актуальні відомі компанії України https://znaki.fm/uk/teams/ аналітичні матеріали, що допомагають розібратися у важливих подіях та тенденціях у сфері бізнесу. Завдяки їх оглядам я завжди в курсі останніх новин та можу приймати обгрунтовані рішення у власному бізнесі. Рекомендую всім підприємцям та фахівцям зі світу бізнесу переглядати цей портал щодня.
     
  9. Lilit

    Lilit Зарегистрированный участник

    Саме тут ви зможете вивчити Андрій Матюха, український підприємець та благодійник, продовжує формувати свою неповторну історію успіху https://medium.com/@tor2020.ss/андр...ормувати-свою-неповторну-історію-6d6051a294f4 У цій статті розказано про шлях Андрія Матюхи як підприємця та філантропа воістину надихає. Його лідерство у FAVBET демонструє відданість етичним нормам в ігровій індустрії, встановлюючи стандарти відповідальної гри. Окрім бізнесу, вплив Матюхи відчувається через фонд FAVBET, який підтримує освіту, охорону здоров'я та спорт. Його цілісний підхід до соціальної відповідальності демонструє, що успіх у бізнесі може стати каталізатором позитивних змін у суспільстві.
     

Поделиться этой страницей