Часто болить спина

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Ревстахий, 4 сен 2023.

  1. Ревстахий

    Ревстахий Зарегистрированный участник

    Друзі, скажіть, будь ласка, а у вас часто виникають проблеми зі здоров'ям, коли ви перебуваєте в рейсі? У мене дальні плавання зазвичай і, коли я їду з дому, то повертаюсь не раніше ніж пів року. Поки вдома зараз перебуваю, то хочу підлікувати спину. Дуже часто виникають болі у спині в грудному відділі. Але до кого звернутись за лікуванням, не знаю. Можливо, ви мені підкажете?
     
  2. Robex

    Robex Зарегистрированный участник

    Не затягуйте з лікуванням, авторе. Адже біль спини сама по собі не пройде, а з часом буде ставати сильнішою. Зверніться у лікарні до свого сімейного лікаря. А там побачите - або він займеться вашим лікуванням, або направить до якого вількопрофільного спеціаліста.
     
  3. Zurimb

    Zurimb Зарегистрированный участник

    Скоріше за все, через малорухливий спосіб життя і більш сидячу роботу у вас і виникає біль спини. Але, без лікування цей біль сама по собі не пройде. У лікарні вам будуть призначати велику кількість медикаментів. Але я не впевнений, що таке лікування буде результативним. Як варіант, раджу вам звернутись до спеціаліста, який займається мануальною терапією. Ось, наприклад, ви можете звернутись за лікуванням до цього лікаря остеопата https://osteopath.blog/ua/index.html
     
  4. Сенокос

    Сенокос Зарегистрированный участник

    Багато хто страждає на біль у спині, це хвороба сидячого способу життя
     
  5. Картофельная Луиза

    Картофельная Луиза Зарегистрированный участник

    Я ще можу вам порадити звернутися до кінезіоцентру Сила Руху в Києві, ось тут https://kineziocenter.com/scoliosis/ детальніше почитайте про те, що вони пропонують, та від яких хвороб вони лікують. Я до них звернулася зі скаліозом і вони реально творять чудеса. Я забула про те, що в мене колись боліла спина так, що я не могла нормально спати.
     
  6. Egorka86

    Egorka86 Зарегистрированный участник

    да как кто с этим не нужно шутить а наоборот нужно нормально полечится. например походит на тот же массаж или как кие то процедуры.
     
  7. olhovao390

    olhovao390 Зарегистрированный участник

    Здоров. Безумовно поки ви вдома, то потрібно підлікуватися. Але я як хто зі спиною нікуди не ходжу, а все роблю вдома. І мені дуже добре допомагає гель Фіналгон. Я його купую в магазині здорові де він стоїть цілком доступно. І цей гель зігріваючий. Після нього у мене спина не болить. І я себе чудово почуваю.
     

Поделиться этой страницей