Книги для саморазвития

Тема в разделе "Общение", создана пользователем BoSoranY, 26 июн 2021.

  1. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Обожнюю читати українські детективи https://book-ye.com.ua/catalog/detektyvy/ на обідній перерві між роботою. За чашкою гарячої кави поринаєш у світ таємниць та загадкових історій. В каталозі цієї віртуальної книгарні є величезна кількість цікавої літератури, яка доступна до прочитання. Паперові версії мені подобаються більше, електронні книжки взагалі не сприймаю. Доставку роблять досить швидко.
     
  2. kircenkotamara

    kircenkotamara Зарегистрированный участник

    Чи любите ви читати? Які книги зазвичай для себе обираєте?
     
  3. vikatoriav

    vikatoriav Зарегистрированный участник

    Мама з дитинства привчила мене читати. Зараз обираю електронні версії книг, зовсім не маю часу ходити до бібліотеки. Можна легко книги скачати безкоштовно без реєстрації https://knizhki.com.ua/bezkoshtovni-knigi/
    на цьому сайті, жодних зайвих рухів та дій робити не потрібно. Книги доступні у багатьох форматах, кожен може обрати бажаний. Література різного жанру та періоду. Великий вибір романів, які я просто обожнюю.
     
  4. МрияМалина

    МрияМалина Зарегистрированный участник

    Я не питала особой любви к книгам, пока не начала учиться в универе. У меня была прекрасная преподавательница по зарубежной литературе, благодаря которой я прочитала очень много классических произведений и в принципе поняла, что читать книги - это здорово. Универ давно кончился, но я до сих пор покупаю в https://yappibook.com.ua/ 2-3 книги в месяц и с удовольствием их читаю, когда еду на работу или вообще в любое свободное время.
     
  5. Vobeseq

    Vobeseq Зарегистрированный участник

    Коли мені знадобилося роздрукувати свою книгу, я звернувся до друкарні Одеси, і не пошкодував про свій вибір. Команда спеціалістів з досвідом понад 25 років чудово знає свою справу і виконала мою роботу на найвищому рівні. Вони пропонують друк книжок https://takibook.od.ua/ від одного примірника, що дуже зручно, бо я не хотів робити великий тираж. Безкоштовна доставка від п'яти примірників - це ще один плюс у бік економії.
     

Поделиться этой страницей