Купити квіти у Львові

Тема в разделе "Поговорим о жизни", создана пользователем Фантазер, 30 янв 2021.

  1. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Почав зустрічатись з однією дівчиною, дуже вона мені подобається. Хоча вже на побачення з букетом прийти і здивувати. Можливо їй якийсь великий букет купити чи ще щось?
     
  2. slom

    slom Зарегистрированный участник

    ой, я вот всегда мечтаю про большой букет, только мне еще его никогда никто не дарил. Это так печально. Вот жалко вы меня не свидания не пригласили)
     
  3. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Ну що вам тут сказати. Те що ви дуже сильно переживаєте з приводу цього побачення це дуже круто з однієї сторони, якби дівчина ще знала про це, то б отримали дуже багато бонусів. З іншої сторони це не дуже добре, бо коли за щось дуже сильно переживаєш, воно якось не виходить.
    Щодо великого букету, це дуже ефектно, тут питань немає. Мені здається немає такої дівчині, яка б не мріяла про великий букет квітів і так далі, але з іншої сторони не все так просто, бо великий букет це не дуже зручно. Якщо у вас побачення, то ви маєте його принести, подарувати, а потім з ним носитись, коли в кіно піде чи в театр, хоча якщо ви на машині, то це все спрощує. Але квіти в холодній машині особливо довго не пролежать. Тому я за оригінальний букет і гарний, а великий букет можна подарувати вже коли в гості прийдете))
    Є у Львові гарний квітковим магазин https://kvitna.ua/ Красивих і оригінальних букетів там просто безліч, тому раджу там щось купити.
    [​IMG][​IMG]
     
  4. Leonis

    Leonis Зарегистрированный участник

    Конечно, если есть возможность, можно даже огромный букет купить, тогда девушка точно впечатлится.
     
  5. Morun

    Morun Зарегистрированный участник

    Напевно, найбільші букети, про які я чув, це букети з 101 троянди. Я думаю, якщо ви замовите своїй дівчині такий величезний букет шикарних червоних троянд, вона точно оцінить вашу увагу до неї належним чином. Можу навіть підказати, що в http://buketik.lviv.ua/ вам можуть допомогти з доставкою такого розкішного букета троянд на адресу вашої дівчини. Я сам не один раз користувався послугами цієї компанії і моя улюблена жiнка завжди була задоволена букетами.
     
  6. Хорик

    Хорик Зарегистрированный участник

    Лучше сделайте ей какой-нибудь более серьезный подарок, потому что цветы завянут и забудутся. В магазине Срибна Краина https://sribnakraina.ua/ сейчас на украшения очень зорошие цены, так что подарок Вы сможете однозначно сделать красивым и недорогим.

    [​IMG]
     
  7. Дмитрий Пономаренко

    Дмитрий Пономаренко Зарегистрированный участник

    Зачем еще при встречании приучать к дорогим подаркам? Девушка должна любит вас не из-за них, букет цветов и хватит!
     
  8. Георгий.П

    Георгий.П Активный участник

    Если девушка любит цветы, я думаю она будет рада любому букету, это ведь знак вашего внимания и заботы, разве это не так? А знаете, чему она больше удивиться? Если вы не лично подарите, а сделаете ей доставку, еще и на работу, чтобы все сотрудницы обзавидововались, что у нее такой парень внимательный. Сами почитайте тут https://www.hroniky.com/articles/view/590-navishcho-potribna-dostavka-kvitiv-v-lutsku зачем нужна доставка цветов, оказывается не только для поздравления, если не в городе, но и на другие случаи тоже.
     
  9. Peter Noster

    Peter Noster Зарегистрированный участник

    Квіти у Львові я замовляю на сайті Діцентри. Про них є тут стаття https://cont.ws/@gleb-cvetkov/2421787 Зараз багато магазинів в мережі, які пропонують букети з доставкою, так що ви самі обираєте підходящий для вас варіант. Ціни різні, все залежить від квітів та розміру букета. Всім успіху, бережіть себе та рідних!
     

Поделиться этой страницей