Порадьте психологічний центр в Києві

Тема в разделе "Поговорим о жизни", создана пользователем Guska, 11 апр 2023.

  1. Guska

    Guska Зарегистрированный участник

    Так вийшли що за сімейними обставинами ви розійшлися з дружиною. Я іноді бачу дітей після цієї події. Вони дуже переживають і таке відчуття що у них після цього травмована психіка. Порадьте будь ласка способи які дозволять щасливо жити після розлучення мене з дружиною. Чи є в Києві психологічний центр з даного питання?
     
  2. fedorhill

    fedorhill Зарегистрированный участник

    Скористуйтесь пошуком в інтернеті і вирішуйте самі звертатись чи ні в психологічний цент прочитавши відгуки про нього. Не знаю що до цілих центрів але кабінети такі звичайно є і лікарі там фахові просто дитині потрібно пояснювати самому але правільно або зверніться до сімейного лікаря і він вам порадить що краще.
     
  3. konstantin27

    konstantin27 Зарегистрированный участник

    Діти завжди дуже важко переносять розлучення батьків. В цьому випадку до них потрібен особливий підхід і увагу. А допомогти в спілкуванні допоможе досвідчений психолог, якого завжди можна знайти, зробивши правильний запит в пошуковику будь-якого інтетнет браузера
     
  4. ostap

    ostap Зарегистрированный участник

    Якщо розлучення проходить важко і особливо згубно відбивається на психічному стані дітей, то допомога психолога може бути дуже полезнойі без неї часом просто не обійтися. Раджу звернутися в цей центр https://www.preocentr.com.ua/detskaya-i-podrostkovaya-psihologiya/vihovannia-schaslivoi-dytyny-pislya-rozluchennya/ тут працюють дуже кваліфіковані психологи, здатні вирішити найважчі завдання
     
  5. Ingrid

    Ingrid Зарегистрированный участник

    Вважаю, що відвідати психолога варто і вам і вашій дружині. А можливо, що навіть не один сеанс буде потрібний, а декілька. Це залежить від того, наскільки серйозна у вас психологична травма після розлучення. Думаю, що у тому центрі, який вам підказали вище, працюють кваліфіковані спеціалісти.
     
  6. Kottov

    Kottov Зарегистрированный участник

    Це лійсно важка психологічна травма для дітей, розлучення батьків. Я так вважаю, що можливо потрібно буде відвідати дитячого психолога дітям, а дорослим за бажанням фахівця з сімейних проблем, які виникають після розлучення.
     

Поделиться этой страницей