Авто напокат

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Баженова Полина, 30 апр 2024.

  1. Баженова Полина

    Баженова Полина Зарегистрированный участник

    Авто напрокат, де можна подивитися та обрати?
     
  2. Дмитрий Пономаренко

    Дмитрий Пономаренко Зарегистрированный участник

    На сайті LuxServis ви знайдете послуги прокату автомобілів як для приватних осіб, так і для юридичних осіб на будь-який період. Рекомендую цей сайт, оскільки він пропонує широкий вибір автомобілів різних класів і марок, що відповідає різним потребам клієнтів. Завдяки простому процесу бронювання і конкурентоспроможним цінам, ви зможете легко і швидко організувати свою поїздку навіть без власного автомобіля.
     
  3. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Мне в Киеве нужно арендовать авто на длительный срок.
     
  4. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    В SevenCars можно арендовать автомобили и даже взять авто под выкуп https://7cars.com.ua/arenda-avto-s-pravom-vykupa/ . Посмотрите, тут есть очень хорошие варианты. Я для себя рассматриваю долгосрочную аренду с правом выкупа. Можно будет очень хорошо протестировать авто и выбрать для себя в покупку безошибочно. Считаю, что это будет самым верным для меня решением. А вы как думаете?
     
  5. Хорик

    Хорик Зарегистрированный участник

    Мені також дуже цікаво, тому що в наш час без машини складно, а моя піде в ремонт приблизно на тиждень. Так що дивлюся де можна забронювати авто на тиждень сайт RACE пропонує хороші варіанти. Хто брав тут машинки? Чи можете щось порадити?
     

Поделиться этой страницей