Болить печінка

Тема в разделе "Медкомиссии плавсостава", создана пользователем Lomov, 26 апр 2023.

  1. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Привіт, друзі. Думаю, що нема моряка, в котрого нема проблем зі здоров'ям. І у мене знайшли захворювання печінки. Треба лікуватись і хотілося б без шкоди для здоров'я. Що можете порадити? Може є поради на рахунок натуральних засобів.
     
  2. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Я знаю, що якось народними методами можна очистити печінку. Та, що саме потрібно приймати, нажаль, не підкажу...
     
  3. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    У мене така сама проблема була, трави не допомогли, кажу одразу. Ліки з аптеки не став приймати, відмовився. Розкажу, що мені допомогло і пораджу вам натуральні препарати для очищення печінки https://ayurveda-portal.com.ua/uk/ochischenie_/ochyshchennya-pechinky-i-krovi аюрведичні, по посиланню можете подивитись, які тут доступні до замовлення. Саме я приймав курс Амалакі расаяна чурна, мені допомогло. А ви краще проконсультуйтесь тут, підкажуть, що краще замовити.
     
  4. малеровскии

    малеровскии Зарегистрированный участник

  5. ViKas

    ViKas Зарегистрированный участник

    Я думаю, що найкращим рішенням буде звернутись за допомогою до лікарів.
     
  6. Vlleri

    Vlleri Зарегистрированный участник

    Без причини не буде боліти печінка, і перш за все, потрібно пройти якісне обстеження. Я рекомендую звернутись в клініку в Києві https://consilium-medical.com.ua/ua/catalog_of_services/uzi/elastografiya-pecheni/ - от сайт і можете образу прочитати по методи обстеження, що тут доступні. Еластографія печінки у вашому випадку дійсно потрібна.
     

Поделиться этой страницей