Як лікувати застуду?

Тема в разделе "Общение", создана пользователем воздушка, 25 ноя 2022.

  1. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Привіт усім. Я ось захворів трохи. Мабуть, на роботі від когось заразився. Схоже на застуду. А може й грип. Скажіть, як правильно треба лікуватися, щоб скоріше одужати.
    До лікаря йти не хочу, буду дома лікуватися.
     
  2. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Якщо це грип, то треба бути у ліжку, постільний режим. Пити більше рідини - чай, компот, трави. Якщо температура велика - то молока не пийте, воно згорнеться. Температуру збивати треба парацетамолом.
     
  3. slom

    slom Зарегистрированный участник

    У мене колега зробив собі щеплення від гриппу. Воно діє не тільки проти грипу, але й проти застуди. Всі у нас майже перехворіли, а він - молодець, тримаєтеся. Я ось думаю, може й собі зробити.
     
  4. верона

    верона Зарегистрированный участник

    Від гриппу, застуди зараз є дуже великий вибір противірусних препаратів https://apteka-ds.com.ua/catalog/preparaty-vid-hrvi-ta-zastudy/protyvirusni-preparaty Наприклад, Амізон, Анаферон, Афлубін, Альтабор. Для профілактики можна мазати під носом оксолинову мазь.
    Якщо вже захворіли - постільний режим, провітрювання кімнати два рази на добу, вологе прибирання, багато пити, температуру збивати парацетамолом (він найкраще збиває температуру саме при вірусних захворюваннях).
    Не надумайте приймати антибіотики. Тому що антибіотики на віруси не діють. Вони дієві тільки при бактеріальних інфекціях.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей