Яку придбати мультипіч?

Тема в разделе "Поговорим о жизни", создана пользователем Жаркая пена, 18 окт 2023.

  1. Жаркая пена

    Жаркая пена Зарегистрированный участник

    Доброго дня! Дуже хочу собі мультипіч, але як вибрати, щоб не розчарувала? Що мені слід враховувати під час вибору? Які характеристики мають гарні мутипечі, щоб в них було зручно готувати різну їжу? Маю надію, що ви мені допоможете вибрати такий сучасний девайс!
     
  2. Gesli

    Gesli Зарегистрированный участник

    Що можна порадити - оберіть популярну марку відомого виробника, яка вже заслужила довіру споживачів. Далі важливо звернути увагу на потужність, кількість режимів, і матеріал корпусу. Також подивіться на наявність різних додаткових функцій. Рекомендую обирати мультипіч з антипригарним покриттям для легкості очищення та економії масла.
     
  3. Жаркая пена

    Жаркая пена Зарегистрированный участник

    Дякую за корисні поради! Я подивлюся на мультипічі від відомих виробників та зверну увагу на матеріал корпусу та наявність додаткових функцій. А ще, можливо, є якісь конкретні моделі, які ви можете порекомендувати?
     
  4. Gesli

    Gesli Зарегистрированный участник

    Особисто мені подобається мультипіч Tefal EY501815. Ця модель має велику потужність, багато режимів, і вона відома своєю якістю. Також, можна звернути увагу на модель Philips HD9280/30, яка поєднує в собі декілька функцій і має непогану якість приготування їжі. Але ця трошки дорожче ніж Tefal.
    Обидві моделі мультипічей є у продажу в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/mul-tipechi/ раджу вам зайти в цей інтернет-магазин та подивитись на ці моделі від відомих світових виробників побутової техніці. Може вам ще щось сподобається, вибір там є великій і часто бувають акції та різні розпродажі.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей