Консультации офтальмолога

Тема в разделе "Медкомиссии плавсостава", создана пользователем Sara12, 22 апр 2022.

  1. Sara12

    Sara12 Зарегистрированный участник

    Когда приехала в гости к родителям решила заняться вопросами их здоровья. У мамы сильно упало зрение, мы начали искать врача, который не просто осмотрит, а и предложит варианты решения проблемы. По совету родственников обратились в клинику https://www.visiobud.com/konsultatsiya-oftalmologa-v-kieve/ очень понравился профессионализм и чуткое отношение к пациентам.
     
  2. provesor

    provesor Зарегистрированный участник

    Раджу в такому випадку почати з походу до лікаря, а він вже сам вам порадить щось пропити в разі чого, або й якісь процедури випише, або й окуляри. Адже кожен випадок індивідуальний. Для мене сама гарна клініка лмц https://lvivmedicalcenter.com/ У них великий вибір різного обладнання, яке вимірює зір різним чином, тому я довіряю показникам і моєму лікарю. Тим паче, що вартість послуг досить помірна.
     
  3. Дмитрий Пономаренко

    Дмитрий Пономаренко Зарегистрированный участник

    Сейчас такое оборудование, что и осмотр врача не нужен, она все сама показывает и измеряет)
     
  4. Баженова Полина

    Баженова Полина Зарегистрированный участник

    Може бути й так, але все одно сучасне обладнання лише полегшує діагностику офтальмологу, за її допомогою він може поставити точний діагноз і призначити правильне лікування. Ми коли були в клініці zorko з чоловіком, так йому перевіряли зір на кількох апаратах, але в результаті лікар ще доглядав сам, це говорить про його професіоналізм і турботу. Наразі чоловік проходить призначене лікування, оскільки у нього виявили пошкодження сітківки. Зверталися до клініки, що знаходиться в Києві за адресою вулиці Анни Ахматової, 46. Записатися можна попередньо на сайті або за номером телефону +38 050 423 38 92.
     
  5. малеровскии

    малеровскии Зарегистрированный участник

    Я знаю только одна качественную и хорошую компанию вот https://fenix.if.ua/alyuminievyj-mat/ . Они давно занимается продажей тёплого пола у них можно купить и материалы. Вся нужная информация есть на сайте советую зайти лишним не будет)
     

Поделиться этой страницей