Квіти у Львові

Тема в разделе "Общение", создана пользователем slom, 25 авг 2023.

  1. slom

    slom Зарегистрированный участник

    Доброї ночі! Мене запросили на весілля на вихідні, і мені би хотілося підібрати красивий букет. Порадьте, будь ласка, якийсь хороший інтернет-магазин з квітами у Львові, і бажано з можливістю доставки. Буду дуже вдячна!
     
  2. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Днями я опинилася в аналогічній ситуації, коли виникла необхідність негайно придбати букет квітів. Добре, що мені вдалося оперативно знайти відмінний інтернет-магазин з квітами, де пропонується широкий вибір квітів на будь-який смак.
     
  3. slom

    slom Зарегистрированный участник

    Я оглянула кілька квіткових магазинів, але такого букета, що б мені сподобався, так і не знайшла. Можеш порадити, в якому інтернет-магазині квітів ти купувала квіти у Львові? Також цікавить, чи є там можливість доставки?
     
  4. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    У магазині "Квітна" https://kvitna.ua/ доступні як букети для весільного подарунка, так і для інших свят. Коли мене запросили на весільну церемонію, я замовила у магазині "Квітна" дуже прекрасний та особливий букет "Натхненна Світлана" із голубих троянд. Цей букет відноситься до дизайнерських, і його зробили лише за годину. Після цього його оперативно та уважно доставили до мого дому, при цьому доставка була абсолютно безкоштовною.

    Обирати цей букет, явно не було складно, адже магазин має онлайн-вітрину, де кожен букет відображений з фотографіями та відео, щоб забезпечити детальний огляд. Квіти надзвичайно свіжі, тож тривалий час зберігають свою першочергову красу. Мені особливо до вподоби, що букет завжди надходить таким самим, як на зображенний, і іноді навіть є можливість обговорити додавання деяких додаткових квітів до вже готового букету. Зараз я здебільшого обираю цей магазин для квітів, оскільки в Львові я не знаходила такого розмаїття чудових букетів. Так що я рекомендую цей магазинчик і тобі.

    [​IMG]
     
  5. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Ну вам можна сказати круто пощастило!
     
  6. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    В нас дещо подібна ситуація так само виникла. Але на жаль реально не встигали букет замовити та забрати його. І добре що дружина моя не розгубилась і в неї чудова ідея виникла - це зробити букети з цукерок своїми руками https://ladyindress.com.ua/yak-zrobyty-buket-z-tsukerok-svoimy-rukamy/ . В інтернеті знайшла цікаві ідеї, як усе покроково зробити. І вийшло! Причому наш букет був зовсім не гіршим за ті, що дарували інші гості))
     
  7. ira19840

    ira19840 Зарегистрированный участник

    В доставці квіти коштують дорожче, можна купити в магазині.
     

Поделиться этой страницей