Подарок племяннику

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Георгий.П, 11 окт 2022.

  1. koshe4kina

    koshe4kina Зарегистрированный участник

    Я теж підтримую ідею із конструктором, можу навіть порадити магазин Auchan, в якому за доступною ціною продається конструктор Lego Creator https://auchan.ua/ua/konstruktor-lego-creator-gorodskoj-magazin-lapshi-31131-1169947/ Такий набір дуже цікавий, можливо більше для дівчинки підходить, та Ви все одно можете ознайомитися із усім асортиментом та підібрати конструктор для хлопчика.
     
  2. Портовый Котяра

    Портовый Котяра Зарегистрированный участник

    Я подыскиваю что-то из игрушек для племянника 8 лет
     
  3. Сенокос

    Сенокос Зарегистрированный участник

    Я недавно покупал игрушки для своих малых на сайте https://trendtoy.com.ua/ru Советую и вам там поискать что-то из игрушек для вашего племянника. Моим детям уже больше лет, поэтому я выбрал тут для них бластер на орбизах - топовая игрушка, но она идет на возраст от 12 лет. Посмотрите описание на сайте по ссылке и вы все поймете.
     
  4. SakuraS

    SakuraS Зарегистрированный участник

    Не пробували замовити щось в магазині іграшок ІГРОТЕКО ? Там дуже гарний вибір , є можливість купити https://igroteco.com.ua/ дерев'яні іграшки , які будуть корисні для розвитку вашої дитини . Мені цей магазин подобається не тільки через ассортимент, а ще й через гарну якість. Всі іграшки будуть безпечні для ваших дітей. Замовити дуже легко , на сайті є вся інформація.
     
  5. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    А хтось знає, де можна іграшки оптом купити?
     
  6. Vlleri

    Vlleri Зарегистрированный участник

    Так, знаю та пораджу. В Бонтой є великий вибір іграшок відомих брендів, це https://bontoy.ua/brands/ оптова компанія з продажу іграшок, тому ціни тут найприємніші. Умови можна на сайті подивитись та погортайте каталог, щоб обрати те, що потрібно. Сподіваюсь, що тут зможете все підібрати та знайти надійну співпрацю на постійній основі.
     
  7. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    Діткам варто лише якісні іграшки купувати
     
  8. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    Так, ви праві. Я от так само зараз для свого племінничка подаруночок гарний хочу обрати.
     
  9. LAVANDA

    LAVANDA Зарегистрированный участник

    Знаєте, що я своєму дарувала і подарунок величезну хвилю емоцій викликав? - Це Міккі Маус оригінал . В мене племінник просто балдіє від цього діснеївського героя та усі мультики з ним встиг переглянути по десятому колу)) Іграшки тако не мав і я про це чудово знала. Ось і вирішила дитину ощасливити таким прикольним подарунок. Ось такий цей Міккі
    [​IMG]
     
  10. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Так прикольна ідея! Добре, що придумали таку!
     
  11. Busia

    Busia Зарегистрированный участник

    Рюкзак - це чудовий варіант, який не тільки викликає захоплення в дітей, але і є корисним та практичним подарунком. Рюкзак - це не просто предмет, який допомагає нести речі https://rozetka.com.ua/ua/ryukzaki4630377/c4630377/ Він може стати вірним спутником для школяра чи активного підлітка. Високоякісні матеріали та стильний дизайн роблять рюкзак вдалим вибором для будь-якого віку. Подумайте про інтереси вашого племінника та виберіть рюкзак, який відповідає його стилю життя.

    [​IMG]
     
  12. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Зараз в інтернеті можна знайти безліч товарів дитячих. Тільки порівнювати варто ціни та обирати найкраще все.
     
  13. Siara

    Siara Зарегистрированный участник

    Треба ще враховувати вік дитини та її вподобання. А обрати так, дійсно можна все в інтернет-магазині та швидко отримати замовлення на пошті. Я в «Гермес» все дітям купую. Раджу тут подивитись та купити необхідні дитячі товари по оптовим цінам . Переконайтесь, що все якісне може коштувати недорого. Хто має дітей, сподіваюсь, оцінять таку нагоду.
     

Поделиться этой страницей