Подарунки та декор для дома

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Фантазер, 8 фев 2024.

  1. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Які критерії вибору гарних обкладинок для документів можна запропонувати покупцям Darek?
     
  2. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Критерії вибору гарних обкладинок для документів https://darek.com.ua/ua/g123308332-oblozhka-dlya-udostoverenij які можна запропонувати покупцям Darek, включають матеріал (наприклад, натуральна шкіра, текстиль), дизайн (від класичних до модних та стильних), функціональність (наявність внутрішніх кишень, відділень для карток або блокнотів), розмір (підходить для типових документів) та якість виконання (міцність швів, якісність фурнітури).
     
  3. amaksimova

    amaksimova Зарегистрированный участник

    Сейчас что угодно в декоре используют, я вот даже читала про декоративные свечи и мне попалась статья https://pro-vincia.com.ua/prov_ads/cikavo/27986-material-dlya-izgotovleniya-originalnyh-svechey.html о материалах для декоративных свечей – оказывается можно такие свечи сделать, что никто даже не поймёт что это свеча – выглядит интересно и нестандартно и при этом можно даже зажечь и будет свет.
     
  4. Магрисси

    Магрисси Зарегистрированный участник

    А де можна пасхальний декор знайти?
     
  5. Сенокос

    Сенокос Зарегистрированный участник

    Мені скинули тут посилання на один прикольний інтернет-магазин Вілла Грація, тут можна знайти багато різного декору для дому. В тому числі, зараз в них багато з'явилося пасхальних товарів перед свтами. Тому раджу завітати на цей сайт и подивитися ці товари. Зокрема, я вже пасхального зайчика для мами придбав у подарунок - як на фото!


    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей