Порадьте смартфон

Тема в разделе "Общение", создана пользователем воздушка, 15 сен 2023.

  1. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Я збираюся купити новий смартфон, але серед усіх цих марок та моделей я абсолютно загубився. Чи не могли б ви порадити, з чого почати та які характеристики мені слід враховувати при виборі? Мій бюджет обмежений, але я хочу надійний та функціональний смартфон.
     
  2. slom

    slom Зарегистрированный участник

    Розумію твої сумніви, вибір смартфона справді може бути складним. Насамперед визнач, які функції для тебе найбільш важливі: камера, продуктивність, батарея і таке інше. Після цього можеш почати дивитися на топові моделі від відомих брендів, таких як Apple, Samsung, Xiaomi. Якщо маєш обмежений бюджет, розглянемо варіанти середнього цінового сегмента.
     
  3. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Мені справді важлива хороша камера, щоб робити якісні фотографії. І ще мені подобається Android, але я не знаю, які бренди ставлять на нього. Можливо, є якісь моделі, які поєднують у собі якісну камеру та Android?
     
  4. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Добре, що ти визначив свої переваги. Подивіться каталог смартфонів https://allo.ua/ua/products/mobile/ На даному сайті є різноманітність моделей з різними характеристиками та брендами. Я б порекомендував звернути увагу на Samsung Galaxy S21 або Google Pixel 6 - вони обидва оснащені Android і мають відмінні камери з високою якістю зйомки.

    До того ж, у них хороша продуктивність та підтримка оновлень. При виборі, обов'язково порівняй характеристики та читай відгуки користувачів, щоб зробити остаточне рішення.
     
  5. Qiwi

    Qiwi Зарегистрированный участник

    Здравствуйте, если вам нужна замена аккумулятора в ноутбуке, то обратитесь в этот сервисный центр https://2mac.ua/service/uslugi/zamena-batarej-na-noutbukah/ у них большой выбор запчастей и отменное качество. Думаю, вы будете довольны.
     
  6. Баженова Полина

    Баженова Полина Зарегистрированный участник

    Я покупаю уже 5 лет себе китайские смартфоны, они работают хорошо и по деньгам адекватно стоят
     
  7. Георгий.П

    Георгий.П Активный участник

    При виборі нового смартфону з обмеженим бюджетом та бажанням отримати надійний та функціональний пристрій, рекомендую звернути увагу на смартфони від Xiaomi. Огляди смартфонів Xiaomi, які ви знайдете за посиланням https://root-nation.com/ua/topic-ua/ua-xiaomi-smartphones-reviews/ допоможуть вам зробити правильний вибір. Серед ключових характеристик, на які варто звертати увагу, перш за все, це процесор та обсяг оперативної пам'яті. Xiaomi пропонує різні моделі з різними характеристиками, від бюджетних до більш продуктивних.
     
  8. Indianna

    Indianna Зарегистрированный участник

    Усім, хто шукає новий смартфон! Хочу порекомендувати айфон 14 про макс https://skay.ua/738-iphone-14-pro-max/ Цей апарат не лише вражає своїм дизайном та великим екраном, але й має потужні характеристики, які роблять його одним з кращих на ринку. Фотографії та відео виходять дуже чіткі й яскраві, а продуктивність просто на висоті. Я задоволена своїм iPhone 14 Pro Max та рекомендую його всім, хто шукає найновіші технології та надійність!
     
  9. SugarMama

    SugarMama Зарегистрированный участник

    Первый айфон у меня был 7й.
    Честно говоря, не сразу понравился. Вернее даже - сразу не понравился. Долго бесило вот это все, когда нужно везде эти пароли и пр. и все везде платное. Смартфон на андроиде как-то проще. Но вот по качеству работу - с айфоном кажется ничто не сравнится.
    Позже взяла в https://umall.ua/ru/catalog/elektronika/ 11-ю модель. И это просто прелесть. На 13-й пока что зубки не точу)) Хватит и 11го.
     
  10. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    Сейчас айфоны очень популярны.
     
  11. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Друзья, посоветуйте, где можно в Одессе айфон по лучшей цене купить?
     
  12. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    Себе и супруге айфон в Одессе тут https://fopi.ua/od/apple-store/iphone покупал. Очень доволен сервисом. На сайте большой выбор современных моделей представлен. И можно быстро нужные комплектацию и цвет найти. Цены лучшие. И есть гарантия.
     
  13. ViKas

    ViKas Зарегистрированный участник

    Я мамі хочу 11 айфон взяти. Де такий можна глянути?
     
    LAVANDA нравится это.
  14. LAVANDA

    LAVANDA Зарегистрированный участник

    Ви навіть в інтернеті через профільний ресурс можете замовити якісний відновлений айфон 11 бу . Причому вам при замовленні випишуть гарантію на рік часу дадуть вибір щодо батареї для смартфону. Взяти ви можете або нову, або лишити відновлену, що була в телефоні. Раджу такий варіант і розглянути
     

Поделиться этой страницей