Потрібен ноутбук

Тема в разделе "Общение", создана пользователем gavana, 3 апр 2023.

  1. gavana

    gavana Зарегистрированный участник

    Нещодавно загорілась думкою знайти собі ноутбук, адже дуже потрібно. Можливо є достойне місце? Не хочу помилитися з вибором місця, бо вперше буду купувати собі щось подібне.
     
  2. kilo

    kilo Зарегистрированный участник

    Я неодноразова купляла собі ноутбук, телефон та іншу техніку тільки онлайн. У фізичних магазинах не так легко знайти для себе гарний варіант за нормальною ціною, яка не буде кусатися.
     
  3. верона

    верона Зарегистрированный участник

    Я декілька тижнів назад придбала собі ноутбук на 512 гб в магазині Техно Їжак https://ti.ua Це було найкраще вкладення, так як я працюю онлайн! Техніка слугує для мене чудово! Ні разу не засмутилася через свій вибір, тому тепер замовляю тільки на цьому сайті ! Планую купувати щось знову, поки діють скидки! Можете переглянути і для себе варіанти!
     
  4. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Я дуже Макбук про 16 на M2 хочу придбати. То які будуть поради?
     
  5. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    В интернет-магазине Технобот Макбук про 16 на M2 можно заказать. На сайте очень большой выбор моделей. Удобно, что всё выложено в онлайн-витрине с подробным описанием. Так что вы сможете сравнить технические характеристики. Качество у девайсов 100%. И есть гарантия. Я себе Apple MacBook Pro 16" M2 Pro MNW93 Custom Space Gray с оперативкой на 1TB взял.
     
  6. У любβи нﻉт глаз

    У любβи нﻉт глаз Зарегистрированный участник

    Ось в інтернет-магазині Appleroom хороший вибір макбуків, дуже задоволена, асортимент широкий, різна цінова політика. Є більш бюджетні варіанти, а є дорожчі. Можна отримати консультацію менеджера при необхідності , а також можна оформити в кредит. Детальна інформація на сайті магазину.
     
  7. Vobeseq

    Vobeseq Зарегистрированный участник

    Выбор выше был довольно обширным, но я решила взять несколько аксессуаров в другом источнике. Главный плюс ASH mobile - низкие цены и очень крутые скидки на самые популярные https://ash-mobile.com.ua/ru/macbook/ аксессуары! Доступность общения с консультантами позволила мне очень быстро выбрать и оплатить свои покупки - понятное дело, что быстро доставили! Полное удовлетворение покупкой и сервисом магазина, буду всем рекомендовать выбирать ASH mobile все аксессуары к MacBook!
     
  8. ira19840

    ira19840 Зарегистрированный участник

    Я всю технику покупаю в Брейне.
     
  9. Serriy

    Serriy Зарегистрированный участник

    Можу порадити придбати ноутбук НР тут https://dkt.ua/noutbuki-hp/ Ноутбуки HP відрізняються потужністю та продуктивністю. Багато моделей оснащені сучасними процесорами, великою місткістю оперативної пам'яті та швидкими накопичувачами. Це дозволяє виконувати важкі завдання, запускати потужні програми та насолоджуватися безперебійною роботою ноутбука.
     
  10. Siara

    Siara Зарегистрированный участник

    Хочу ігровий ноут на якому можна пограти в популярні ігри.
     
  11. ViktorVolk

    ViktorVolk Зарегистрированный участник

    Я планую купити ноутбук МакБук Айр. Шукаю партнерів для спільної закупівлі.
     
  12. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    В Комфі подивіться, тут хороший вибір ноутбуків. А от ігри на ноутбук windows 10 , підбірка кращих ігор. Можете на основі цієї підбірки собі обирати сучасний потужний ігровий ноут. Це ж важливо, коли саме з цією метою електроніка обирається. Я також мрію про крутий ноутбук.
     
  13. ira19840

    ira19840 Зарегистрированный участник

    Якщо так і не знайшли собі ноутбук, то можу порекомендувати магазин, де продається вживана комп'ютерна техніка з Європи https://trium.com.ua/ Там багато ноутбуків від різних брендів, є навіть у ідеальному стані. Це буде дешевше по ціні, а якість нічим не гірша нового.
     
  14. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Зараз нема з тим проблем. Багато є електроніки у продажі.
     
  15. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Ноутбук для роботи купуєте? То треба обирати з характеристиками, які вам для роботи потрібні. Як повернутися на крок уперед https://nbookpart.com.ua/ctrl-z-i-ctrl-y-yak-povernutysya-na-krok-upered/ - тут дивіться. Користуватися клавіатурою можна ефективно, не лише для друку, а й інших робочих процесів.
     
  16. ViktorVolk

    ViktorVolk Зарегистрированный участник

    МакБук купив. Зараз шукаю спільників для купівлі оптом нового айфону.
     

Поделиться этой страницей