Психологічна допомога

Тема в разделе "Медкомиссии плавсостава", создана пользователем Leoni, 25 сен 2023.

  1. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    Привіт. Друзі, підкажіть, де можна отримати психологічну допомогу. В моєї дружини є проблеми. Хочу показати її спеціалісту.
     
  2. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    В лікарні не були? Може варто для початку звернутись до сімейного лікаря? Побачите, що він вам скаже.
     
  3. Siara

    Siara Зарегистрированный участник

    Не треба вам до сімейного, це нічого не дасть. А може стати ще гірше. Вам потрібен приватний психолог https://rakhubovska.com/indyvidualni Христина Рахубовська, дуже хороший спеціаліст та приємна людина. В мене до неї одразу виникла довіра, вона має гарний підхід до своїх пацієнтів та великий досвід.
     
  4. ivanovnal

    ivanovnal Зарегистрированный участник

    Зараз багато кому потрібна допомога психолога
     
  5. la221759

    la221759 Зарегистрированный участник

    Психологічне здоров'я - це основа нашого фізичного благополуччя та якості життя. Як лікар, я часто бачу, як емоційні розлади впливають на стан організму. У сучасному світі, де кожен із нас зіштовхується з численними викликами, важливо навчитися знаходити внутрішній спокій. Сайт New Leaf — це чудовий ресурс для тих, хто хоче покращити своє психологічне здоров'я. Якщо вам потрібна онлайн консультація психолога https://www.newleaf.com.ua/services/psiholog-onlajn-ua/ ось тут можете записатися. Не соромтеся звертатися до спеціалістів, вони допоможуть вам знайти гармонію з самим собою.
     
  6. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    Завжди треба дуже ретельно психолога підбирати.
     
  7. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Завжди краще мати гарний вибір спеціалістів, щоб обрати того психолога, з яким буде комфортно. Я раджу сайт AboutYou https://aboutu.live/ , де можна пройти тест та так вам запропонують хорошого психолога. Або є ще послуга платного підбору тут. На сайті все описано, обирайте свій спосіб та лікуйтесь.
     
  8. Leoni

    Leoni Зарегистрированный участник

    Дуже дякую всім, що відгукнулись. В нас все добре буде.
     
  9. Vlleri

    Vlleri Зарегистрированный участник

    Яка проблема у вашої дружини? Ми, жінки, часто собі самі створюємо проблеми та пов'язані вони із заниженою самооцінкою. Це з найпростішого, але також біда. Клієнт-центрована терапія https://pleso.me/ua/methods/kliyent-centrovana-terapiya якраз направлена на вирішення таких ситуацій. Проконсультуйтесь через сервіс pleso. Тут можна пройти спеціалізований тест на основі якого підберуть відповідного психолога. Тут відмінні спеціалісти, всі не менше трьох років практики мають.
     
  10. Serriy

    Serriy Зарегистрированный участник

    Возможно вам поможет личная терапия Статья о личной терапии предлагает ценную информацию о преобразующей силе саморефлексии и самоанализа. Автор умело исследует преимущества личной терапии, подчеркивая ее роль в обеспечении эмоционального благополучия и личностного роста. Обсуждение охватывает различные терапевтические методы, проливая свет на их уникальные подходы и эффективность в удовлетворении разнообразных индивидуальных потребностей. Эта статья, написанная в сжатом, но всеобъемлющем стиле, служит убедительным руководством для тех, кто задумывается о личной терапии или в настоящее время занимается ею, побуждая к более глубокому пониманию себя и потенциала к позитивным изменениям. В целом, информативное и доступное чтение для всех, кто интересуется глубоким влиянием личной терапии на психическое здоровье и самопознание.
     

Поделиться этой страницей