Що таке принцип витягнутої руки

Тема в разделе "Полезные ссылки", создана пользователем acontinents, 18 мар 2024.

  1. acontinents

    acontinents Зарегистрированный участник

    У сучасному світі, де корпоративні утворення нерідко перетинають межі та взаємодіють за межами країни, питання трансфертного ціноутворення стають все більш важливими та актуальними. Трансфертне ціноутворення - це не лише комплексний елемент фінансової тактики підприємства, але й основний аспект, що визначає його податкову політику та взаємовідносини з податковими органами. Компанія ТЦУ КОНСАЛТИНГ працює в даній сфері продовжений період та надає цілий ряд послуг:

    1. Документація з трансфертного ціноутворення. Ця послуга включає в себе підготовчі роботи необхідних документів, що дозволяє забезпечити відповідність усіх трансфертних угод вимогам законодавства. Вона включає в себе експертизу фінансових даних, обрання методів ціноутворення, розробку звітної документації та додаткові процеси. Документація з цінових трансфертів забезпечує допомогу вашій фірмі уникнути податкових небезпек, пов'язаних із недооцінкою або завищенням цін на міжфірмові угоди.

    2. Звіт про Контрольовані Операції. Ця послуга включає в себе формування звіту, який детально описує всі операції під наглядом вашої компанії. В цьому звіті вказуються всі розрахунки, методології та параметри, використані при визначенні цін на міжфірмові угоди. Звіт про операції під контролем є суттєвим засобом для показу дотримання вашою фірмою положень податкового законодавства та міжнародних нормативів.

    3. Обґрунтування 30 % коригування фінансового результату. Ця послуга передбачає аналіз фінансових даних вашої фірми з ціллю обґрунтування зміни фінансового результату на рівні 30%. Вона включає в себе докладне вивчення факторів, які можуть вплинути на фінансовий результат, і підготовку аргументів для обґрунтування даної зміни в контексті трансфертного ціноутворення.

    4. Консультації з питань Трансфертного Ціноутворення. Ця послуга надається експертами з досвідом у сфері трансфертного ціноутворення. Вони надають консультації щодо всіх аспектів визначення цін між пов'язаними особами, включаючи вибір найефективніших стратегій, розробку планування оптимального оподаткування, а також вирішення податкових суперечок та спорів. Консультації також можуть включати підготовку персоналу вашої компанії щодо відповідності вимогам цінової політики.

    Також на сайті ви можете прочитати багато цікавої тематичної інформації, і в даному випадку рекомендуємо публікацію "Що таке принцип витягнутої руки" https://konsulting.com.ua/2023/pryntsyp-vytyahnutoyi-ruky/ .
     

Поделиться этой страницей