Смачний лікер

Тема в разделе "Полезные ссылки", создана пользователем верона, 23 дек 2023.

  1. верона

    верона Зарегистрированный участник

    Доброго вечора всім! Я планую днями піти в гості до своєї подруги та щоб не з пустими руками, хочу купити смачний лікер. Порадьте мені щось цікаве, та онлайн магазин, в якому його можна не дуже дорого придбати.
     
  2. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Лікер у мене являється улюбленим напоєм, і зараз перепробувавши багато варіантів, маю декілька фаворитів. Тобі можу надати координати на магазин, де ти зможеш собі щось обрати.
     
  3. верона

    верона Зарегистрированный участник

    Хочеться щось незвичайне, тому що я також багато лікерів пробувала. Скажи, а який у тебе лікер самий улюблений? Ще хочу, щоб ти поділився посиланням на магазин, де ти його як правило купуєш.
     
  4. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Лікер Cointreau 40% https://maudau.com.ua/category/likery-i-nalyvky/product_brand=cointreau вже тривалий час мені подобається, а замовляю його в надійному інтернет-магазині Maudau. Його смак поєднує в собі солодкість та гіркоту цитрусових, з терпким післясмаком. А якщо до нього додати декілька кубиків льоду, виходить взагалі неймовірний напій.

    Зверни свою увагу на те, що зараз його можна купити максимально вигідно, тому що в магазині до свят діють круті знижки. Я вже собі придбав декілька пляшок, тому що надалі, ціна може повернутися до такої, яка була.

    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей