Велосипед

Тема в разделе "Общение", создана пользователем ivanovnal, 5 авг 2022.

  1. ivanovnal

    ivanovnal Зарегистрированный участник

    Хочу обрати для себе велосипед, але справа у тому, що зовсім не тямлю у цій справі. Можливо тут є експерти? Буду вдячна за поради.
    Обираю такий, щоб можна було пересуватися містом та поза його межами.
     
  2. kircenkotamara

    kircenkotamara Зарегистрированный участник

    Для кожної людини свій варіант буде підходящим. Наприклад, сінглспіди та фікси - чудовий вибір для міської молоді: простий, красивий велосипед, який легкий в обслуговуванні.
     
  3. vikatoriav

    vikatoriav Зарегистрированный участник

    Це чудово, якщо ви розумієте, що в залежності від виду дорожнього покриття та цілей поїздки необхідні різні типи веліків.
    Якщо ви не знаєте, який краще купити велосипед для міста, придивіться саме до універсальних моделей. Вони є міксом, причому увібрали в себе найкращі показники.
    Раджу вам купити онлайн вело це набагато зручніше, ніж ходити по офлайн магазинам, в інтернеті зразу можна ознайомитися з харакеристиками та обрати для себе надійний варіант. У мене велосипед VNC Expance A2 26, гарний варіант для покупки!
    [​IMG]
     
  4. viktorovnauliana

    viktorovnauliana Зарегистрированный участник

    А мене зацікавили на сайті veliki.com.ua/ua/ велосипеди Momentum iNeed Street та Dorozhnik Comfort Male PH різниця у ціні у них помітна, але не знаю, який краще для себе обрати. Обидва начебто супер по характеристикам.
     
  5. Хорик

    Хорик Зарегистрированный участник

    Надо подумать - может быть и мне пересесть на велосипед? А то как-то похудеть немного хочется, спортом позаниматься... Смотрю, что сейчас очень даже приятные цены на городские велосипеды https://velogo.com.ua/ua/gorodskie, по этому в принципе есть о чем подумать.
     
  6. samy

    samy Зарегистрированный участник

    Кстати, могу порекомендовать недорогой магазин велозапчастей с хорошим выбором товаров. Примерно полгода назад, когда мне для ремонта моего велосипеда понадобился амортизатор открытый 165мм регулируемый, KS-258, я его приобрел, именно в этом магазине. Что удобно, заказанные велозапчасти, они быстро доставляют в любую точку Украины.

    [​IMG]
     
  7. Indianna

    Indianna Зарегистрированный участник

    На сайті Avrora ви знайдете широкий вибір велотовари https://avrora.ua/avto-ta-velotovari/, які стануть надійними помічниками на вашому шляху. Від аксесуарів для комфортної поїздки до інструментів для ремонту і догляду за велосипедом - тут є все необхідне для приємного та безпечного катання. Рекомендую заглянути на сайт Avrora.ua та обрати те, що вас цікавить, щоб насолоджуватися активними велопрогулянками!
     

Поделиться этой страницей