Вітаміни та харчові добавки

Тема в разделе "Общение", создана пользователем Фантазер, 14 ноя 2023.

  1. Фантазер

    Фантазер Зарегистрированный участник

    Які вітаміни входять у склад продукції 21st Century і як вони сприяють збереженню здоров'я?
     
  2. воздушка

    воздушка Зарегистрированный участник

    Продукція https://usavitamines.com.ua/brands/21st-century/ 21st Century включає широкий спектр вітамінів, таких як вітаміни A, C, D, E та група B. Ці вітаміни сприяють підтримці імунітету, зміцненню кісток, покращенню зору та енергетичному обміну в організмі. Рекомендую перейти на сайт щоб дізнатись більше інформації.
     
  3. LAVANDA

    LAVANDA Зарегистрированный участник

    Краще вітаміни отримувати від здорового харчування та корисних напоїв
     
  4. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    Ви все вірно зараз написали і я таких самих поглядів намагаюсь дотримуватись. Слідкую за раціоном, вживаю лише якісні продукти ти напої. Особливу увагу приділяю напоям. Каву виключив зовсім та замінив її на ось такий чай Ча Гао https://newtea.ua/uk/chay/chay-puer/vid-cha-gao . Він чудово зміцнює імунітет та підвищує захисні сили організму.
     
  5. Busia

    Busia Зарегистрированный участник

    В світі вітамінів і харчових добавок, одним з ключових гравців є вітамін В1, або тіамін https://rozetka.com.ua/ua/vitamins/c274789/otdelnie-vitamini=vitamin-v1-tiamin/ Цей важливий вітамін відіграє визначальну роль у функціонуванні нашого організму, забезпечуючи нормальну роботу нервової системи та ефективний енергетичний обмін. Тіамін допомагає перетворювати вуглеводи на енергію, що стає особливо важливим в періоди збільшеної фізичної активності або стресу. Він також впливає на роботу серця та підтримує здоров'я шкіри.
    [​IMG]
     
  6. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    Любые витамины нужно подбирать для себя внимательно
     
  7. ViKas

    ViKas Зарегистрированный участник

    Друзья, а кто из вас принимает лецитин? Где вы такой заказываете?
     
  8. АФфанасий

    АФфанасий Зарегистрированный участник

    Я уже больше месяца лецитин принимаю и его действие уже отчётливо ощущаю на себе. Очень рад, что прислушался к совету врачей и решил такие витамины вводить в свой ежедневный рацион. Обращался к ним с заказом лецитина. Выбрал достойную марку витаминов. Сейчас вам покажу как они выглядят
    [​IMG]
     
  9. VitaOgrenych

    VitaOgrenych Зарегистрированный участник

    Советую почитать про Perla Helsa - я и сама не была знакома с витаминами этого производителя раньше, и оказалось что зря. Это наш производитель и у них весьма эффективные и натуральные комплексы. Есть саме различные витамины, для иммунитета, здоровья в целом, с косметологическим эффектом. Особо интересным мне показался комплекс Сквален https://perlahelsa.ua/ru/skvalen что это такое и зачем нужен отлично расписано по ссылке. Его можно принимать курсом и достаточно раз в два года прописать. я практикую - должна сказать эффект ощутимый, для поддержания красоты и молодости именно то, что нужно.
     
  10. Davidoff

    Davidoff Зарегистрированный участник

    Підкажіть, чи може бути постійне відчуття втоми через нестачу вітамін?
     
  11. Vlleri

    Vlleri Зарегистрированный участник

  12. Lomov

    Lomov Зарегистрированный участник

    А вітамін Д варто приймати? Чи можна без нього обходитись?
     
  13. LAVANDA

    LAVANDA Зарегистрированный участник

    Певний відсоток цього вітаміну ви можете отримати вживаючи певні продукти. Ось написано про вітамін д в яких продуктах https://detrimax.ua/vitamin-d3/u-produktah/ він є. Але як доказує щоденна медична практика, цього є недостатньо і зазвичай лікарі радять вживати додатково повноцінний вітамінний комплекс. Тоді самопочуття буде набагато кращим.
     

Поделиться этой страницей