Хостинг, сервери, домени

Тема в разделе "Поговорим о жизни", создана пользователем Георгий.П, 8 дек 2023.

  1. Георгий.П

    Георгий.П Активный участник

    На якому ресурсі представлені ціни на оренду виділеного серверу?
     
  2. Баженова Полина

    Баженова Полина Зарегистрированный участник

    Для отримання інформації щодо оренди виділеного серверу рекомендую звертатися на сайт https://server.ua/ua/dedicated Тут ви знайдете актуальні ціни та широкий вибір конфігурацій для ваших потреб. Сайт надає інформацію про технічні характеристики серверів, доступні опції та умови оренди. Це надійний ресурс з високим рейтингом серед користувачів.
     
  3. тигрица

    тигрица Зарегистрированный участник

    Допоможіть вибрати віртуальний хостинг! Я вже декілька днів шукаю і ніяк не можу визначитися. Потрібен надійний і швидкий хостинг для свого сайту. Чув, що gmhost.ua пропонує віртуальний хостинг, але не можу зрозуміти, чи це правильний вибір для мене. Має хто досвід користування їхніми послугами? Чи можливо порадите ще якісь альтернативи?
     
  4. тренога

    тренога Зарегистрированный участник

    Щодо віртуального хостингу https://gmhost.ua/uk/vps , я можу порадити звернутися до gmhost.ua. Цей хостинг вражає своєю надійністю і швидкістю. Вони пропонують різні тарифи, що дозволяють вибрати оптимальний варіант під ваші потреби. Важливо також враховувати, що gmhost.ua надає професійну підтримку і забезпечує безпеку даних. Так що, вибір цього віртуального хостингу може бути дуже обґрунтованим і успішним.
     
  5. Хорик

    Хорик Зарегистрированный участник

    Хороший, кстати, хостинг, но почему-то он так и не вошел в ТОП - наверное, что все же есть там какие-то грешки. Вот тут очень подробно пишут какой хостинг для сайта выбрать, так что если Вы воспользуетесь этим рейтингом - то точно не ошибетесь. Вот эти хостинги считаются в наше время лучшими.
     

Поделиться этой страницей